winter op Les Liards

Nous contacter

Les Liards in de herfst

 

In de winter, t/m 24 maart, zijn we zondagmiddag tussen 2 et 6 uur open met theesalon en publieke banya (russische sauna). Aangezien we de banya alleen stoken indien er minstens 4 aanmeldingen zijn raden wij u aan op z'n laatst de dag van te voren te reserveren. Of anders u te informeren voor komst of de banya gestookt wordt. 15€ ou 10 doumes per persoon.

Hier in de winter is het heerlijk wandelen! Een idee: wandeling met daarna warme drank en taart in de theesalon. Of opwarmen in de banya!

Wilt u komen? Om te reserveren kunt u het reserveringsformulier op deze pagina gebruiken, op de kamers pagina, de tenten pagina of de gîte pagina, u kunt ook ons een email sturen of bellen: +33.473.968.944 / +33.610.129.151


U kunt ons in doumes betalen, het lokale geld van de Puy de Dôme. Op doume.org vindt u meer informatie (in het frans). En u krijgt bv op de prijs van de banya een korting indien u in doumes betaalt!

Zoekt u een origineel kado? U kunt bij ons een gepersonaliseerde kadobon bestellen!

We zitten op facebook:

auberge les liards op facebook

aux pages français
to the english pages

 

 

Bezoek de website

 

     

De herberg Auberge Les Liards biedt bed and breakfast (B&B), kamers, half pension of, in enkele gevallen, vol pension. Behalve logeren kunt U hier ook 's avonds eten, we serveren biologische maaltijden gemaakt met lokaal geproduceerde produkten. Er is geen probleem indien u vegetarisch of veganistisch bent, laat het ons alleen even van te voren weten. We serveren vegetarische maaltijden op woensdag en zondag.
Het verblijf Auberge Les Liards is een natuurvriendelijke plek, met ecologisch management, biologisch en lokaal voedsel en max havelaar produkten.
U heeft de keuze tussen overnachting in een ecologische kamer of in een standaard kamer. Al onze kamers zijn confortabel en kalm, allen hebben een privé badkamer. Kinderen zijn welkom, we zijn toegankelijk voor rolstoelen. Dieren (ook paarden) worden geaksepteerd.

Het kleinschalige hotel Les Liards is gelegen in het regionale natuurpark Livradois Forez, bij Sauxillanges, 18 km van de snelweg A75. De plek is als een plaatje: op een oude vulkaan, met een bijna 180° uitzicht over de vulkanen van de Auvergne, omgeven door natuur, rust, en vele boerderijdieren. Vanaf de herberg kunt u een wandeling maken, een fiets- of mountainbike tocht, een paardrijtocht, u kunt de regio verkennen of gewoon lekker uitrusten.
In de zomer is de zonsondergang vanaf het terras achter de Puy-de-Dôme iets bijzonders dat U zeker niet moet missen.
De herberg Les Liards is een perfecte plek voor een vakantie met kinderen: er is veel ruimte, een speelveld en vooral de dieren van de boerderij maken het erg aantrekkelijk.
U kunt onze website bezoeken om de herberg met haar kamers verder te ontdekken.
Als u gewoon in de buurt bent en u wilt langskomen om de plek te bekijken: in de maanden juli en augustus zijn we behalve maandag elke dag open vanaf 15 uur.
Zoekt u een plek voor een etentje, een familiefeest, een doop, huwelijk, verjaardag, etc? We accepteren groepen totaan 40 mensen. Het is de perfekte plek met kinderen, of als u, behalve lekker eten, ook alle tijd wilt hebben met uw groep, te wandelen, een spelletje te spelen of op het grasveld te luieren. Of misschien wilt u gewoon wel uw vrienden en familie onze mooie plek laten ontdekken!

 

 

 
rando accueil